Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Πανηγύρι Αγ.Παντελεήμονα στα Πουλάτα








Σας,προσκαλούμε στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεημονα Σήμερα παραμονή 26/07/2010 και ανήμερα 27/07/2010 στα Πουλάτα...Παραμονή Άγιου Παντελεήμονα. Εσπερινός. Ώρα έναρξης 20:00.
Ανημερα Αγ. Παντελεήμονα. Θεία Λειτουργία, Λιτάνευση Ιερής Εικόνας
Ένα απολαυστικό, γεμάτο κέφι και χορό, πανηγύρι που διοργανώνετε κάθε χρόνο στην όμορφη πλατεία του χωριού στα πλαίσια των Εορτιων του Δήμου Σάμης



Share on Facebook

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

'Ολο το μνημονιο με τους κρυφους ορους



Ο βυθός του κόλπου του Μεξικού έχει "σπάσει";

Πρέπει να είναι η πιο ανησυχητική είδηση που έχω διαβάσει ποτέ! Εύχομαι να είναι ψέματα. Τι λέει; Εν περιλήψει: Ρώσοι επιστήμονες που κατέβηκαν με βαθυσκάφος στον κόλπο του Μεξικού διαπίστωσαν ότι ο βυθός έχει σπάσει σε πολλά σημεία από τα οποία αναβλύζει πετρέλαιο. Οι πιθανές επιπτώσεις; Ασύλληπτες. Καταστροφή του Ατλαντικού ολόκληρου. Δηλητηριώδεις βροχές για όλη τη Βόρεια Αμερική. Κι ο κόσμος αλλαγμένος προς το πολύ χειρότερο μετά απ' αυτό.

Οι Ρώσοι ζητάνε από τους Αμερικάνους να κλείσουν την 'πληγή' με πυρηνική βόμβα κι οι Αμερικάνοι φοβούνται ότι έτσι θα μειώσουν τα ενεργειακά αποθέματα που τόσο χρειάζονται!!!
Η παγκόσμια οικονομική κρίση μοιάζει συναχάκι μπρος σ' αυτό το εφιαλτικό μέλλον. Και προφανώς η BP είναι πολύ λίγη για να κάνει οτιδήποτε.
Αν υπάρχει κάτι για το οποίο θα έπρεπε να συστρατευτεί όλη η ανθρωπότητα, δεν μπορώ να φανταστώ να είναι διαφορετικό απ' αυτό. δειτε σχετικο βιντεο εδω
πηγη nikangr.posterous.com

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Δείτε live hd Παραγουάη - Ισπανία 0 - 1

πατηστε εδω

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ                                                                        ΙΣΠΑΝΙΑ

Γερμανία - Αργεντινή 4-0

Γερμανία - Αργεντινή 4-0 live

Στο 3' με κεφαλιά του Μίλερ
Στο 71' με πλασε του Κλοσερ
Στο 74' ο Friedrich
Στο 90' ο Κλοσερ
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

Δείτε live hd ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ