Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Τραγικό τροχαίο στη Φάλαρη! Δεν υπήρχε ασθενοφόρο για τον 29 χρονο τραυματία!!

Συνέβηκε πριν λίγο ώρα (5 .00 μμ) στο δρόμο της Φάλαρης. Νεαρός Κεφαλλονίτης, από τα Διλινάτα, 29 ετών , έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανάκι. Αγνωστα προς το παρον τα αίτια του ατυχήματος. SMS Αναγνώστη


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟ 2009 ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΠI 20 ΛΕΠΤΑ ΚΛΗΣΕΩΝ ΣΤΟ 166 ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ

Αναφέρομαι για το τροχαίο
ατύχημα που συνέβη στην περιοχή Φάλαρη Διλινατων στις 5 ώρα μ.μ όταν τραυματίστηκε σοβαρά ένας συμπολίτης μας μόλις 29 Ετών με την μηχανή του και κτύπησε σε βράχo.

Αυτά είναι τα χάλια στην Δημόσια Υγεία και στο 166 όταν εκκαλούσαν επί 20 λεπτά για να παει και να παραλάβει τον τραυματισμένο το 166 αυτό δεν ήταν εκεί γιατί λέει ήταν σε άλλο περιστατικό γιατί δυστυχώς υπάρχει μόνο έναασθενοφόρο.

Καταλαβαίνετε αν συμβούν 3 περιστατικά τότε δυστυχώς θα κάνειςς τον σταυρό σου στον Αγιο για να ζήσης . Και μετά θέλουμε Τουρισμό και Ανάπτυξη με τέτοιου είδους Υποδομές και αντιλήψεις .

Όσο δε για τα Χάλια του Συστήματος έχει Ενημερωθεί η νέα Υπουργός Υγείας κ Ξενογιαννακοπουλου Μαριλιζα και έναι έξω Φρενών με τα χάλια μας.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Σάκης Βούτος, δημοσιογράφος ΕΡΤ http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=8765&Itemid=38

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου