Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

O πάρεδρος Πουλάτων Π. Φλαμιάτος απαντά στον Τ. Καβαλλιεράτο

Προς εφημερίδα Ανεξάρτητος
Κύριε Διευθυντά, προ ημερών διάβασα στην εφημερίδα σας, την επιστολή του κ. Καβαλλιεράτου Τάσου και επειδή διαπίστωσα ότι μιλάει με μεγάλη ευαισθησία για σκουπιδότοπο στο χωριό του, παρακαλώ δημοσίευσε και την δική μου επιστολή.
Αγαπητέ κ. Τάσο Καβαλλιεράτο, αφού διάβασα την επιστολή σας, με προσοχή καταλήγω σε δυο παρατηρήσεις που άμεσα μετατρέπονται σε πρωτροπές μου προς εσάς. Παρακαλώ...
διαβάσετε μερικές φορές την επιστολή σας και τότε θα ανακαλύψετε κατά πρώτον την αυθαιρεσία σας με τον ορισμό του οποίου χώρου στα Πουλάτα ως χώρου υποδοχής σκουπιδιών και δεύτερο η ευαισθησία σας απέναντι στους μολυντές, στις μύγες, στα κουνούπια και ότι άλλο ισχυρίζεστε δεν συνδέεται με την οικολογία, αλλά με το εγωιστικό πέντε πόντους από την πλάτη μου και ας είναι όπου νάναι. Ιδιαίτερα για το αυθαίρετο του ορισμού του χώρου στα σφαγεία στα Πολάτα από εσάς ως χώρου αποθήκευσης απορριμμάτων, σκεφτείτε το ξανά και εν τέλει ζητήστε συγνώμη από τον τόσο ταλαιπωρημένο κόσμο των Πουλάτων από τα χρόνια περιβαντολλογικά προβλήματα που ακόμα αντιμετωπίζει και νομίζω ότι τα γνωρίζετε.
Ασφαλώς και η επιστολή σας, δεν σχετίζεται με την προ ημερών συνάντησή μας Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 14.30, όταν επιστατεύατε Αλβανό να πετάει σκουπίδια από αγροτικό αυτοκίνητο στην περιοχή των Πουλάτων και συγκεκριμένα στη θέση “Τραφιά”, πέντε μέτρα δίπλα από την Νομαρχιακή οδό Σάμης-Πουλάτων και σας έκανα σύσταση να μην πετάτε σκουπίδια στο χωριό μας.
Υ.Γ.: Και επειδή είστε αδελφός, με τον επί χρόνια δημοτικό σύμβουλο Γ. Καβαλλιεράτο, μήπως έπρεπε να γνωρίζετε όλα τα παραπάνω και επί προσθέτως να μην επιβεβαιώνατε τουλάχιστον το “Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτης”;
Παντελεήμων Φλαμιάτος
Πάρεδρος Δ.Δ/τος
Πουλάτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

http://vlahatasamis.blogspot.com/2009/08/blog-post_31.html


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου