Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ


Πρώτα από όλα όλοι οι άνθρωποι στη Τράπεζα Κύπρου είναι πολύ καλά στην υγεία τους, αν εξαιρέσουμε το σπαβέντο που πέρασαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο ληστής ήταν μασκαρεμένος με μούσι και περούκα και με ποδήλατο.Αυτό ήταν που έκανε εντύπωση σε όσους τον συνάντησαν. Το προσωπό του ήταν λευκό ενώ το μουσι και η περούκα υπερβολικά μαύρα και φαίνονταν ψεύτικα.

Μπήκε στη τράπεζα Κύπρου με όπλο ή τέλος πάντων κάτι που έμοιαζε με όπλο και απείλησε το ταμία. Από την Τράπεζα ανακοινώθηκε ότι η λεία ήταν 20.000 ευρώ.

Στη συνέχεια έφυγε από το στενό πίσω από τη Τράπεζα , βγήκε στο Λιθόστωτο, πήγε στο γκαράζ της ΔΕΗ και μάλλον από κεί βγήκε στη παραλιακή που πιθανόν κάποιος τον περίμενε ή είχε άλλο όχημα ή συνεργό.

Δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες είδαν πρωί πρωί αυτόν τον ποδηλάτη !

Οπως καταλαβαίνετε το Αργοστόλι μπλοκαρίστηκε από παντού. Ολες οι δυνάμεις της ασφάλειας είναι στο δρόμο.

Τα πάντα έχουν videoσκοπηθεί απο το σύστημα ασφάλειας της Τράπεζας , οπότε επικρατεί αισιοδοξία ότι η σύλληψη είναι ζήτημα χρόνου.

Το μισό Αργοστόλι είδε πρωί πρωί τον περίεργο ποδηλάτη με ψεύτικο μούσι και περούκα να περνάει στη παραλιακή , να ανεβαίνει προς το Δικαστήριο και να στρίβει για Λεωφόρο Βεργωτή. Ολοι αναρωτιίοντανε αν κάποιος κάνει φάρσα και ποιός κουρλάθηκε Δευτέρα πρωί και κάνει πλάκες!!

http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6859&Itemid=152
Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου