Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Σχετικά με τις ειδοποιήσεις που αποστέλλονται για το Ε9...

"Όπως έχει γίνει γνωστό,το υπουργείο Οικονομικών έχει αναθέσει σε ιδιωτική εταιρία να περάσει σε ηλεκτρονική βάση τα δεδομένα των 5 εκατομμυρίων και πλέον δηλώσεων Ε9 καθώς,μέσω του Taxis, δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει το ύψος της ακίνητης περιουσίας του κάθε...
φορολογουμένου, παρ' ότι εδώ και χρόνια οι Έλληνες φορολογούμενοι έχουν υποβάλει τις δηλώσεις ακίνητης περιουσίας μέσω του εντύπου Ε9.
Όπως φαίνεται όμως,οι κύριοι αυτοί της ιδιωτικής εταιρίας,προκειμένου να γλυτώσουν από τον κόπο,απέστειλαν επιστολές προς όλους όσοι υπέβαλλαν Ε9,ότι δήθεν προέκυψαν σημαντικά λάθη και παραλείψεις πράγμα το οποίο δεν ισχύει.
Έτσι λοιπόν,καλούμαστε όλοι εμείς οι πολίτες,να συνδεθούμε στο ίντερνετ,και να κάνουμε εμείς την δουλειά για την οποία πληρώνονται να κάνουν.
Είναι δυνατόν τώρα που έπιασαν οι ζέστες,γιατί να κάτσουν στο γραφείο και να δουλέψουν???
Δεν φτάνει που οι ανίκανοι του κρατικού μηχανισμού παρέδωσαν τα προσωπικά μας στοιχεία να τα διαχειριστούν(ούτε και εγώ ξέρω με ποιον τρόπο στο μέλλον)ιδιώτες που πληρώνονται αδρά για τις υπηρεσίες τους,αλλά να μας υποχρεώνουν να κάνουμε την δουλειά τους,αυτό είναι Ξεφτίλα!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2009/07/9.html

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου