Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009

Ποσο δικιο ειχε τελικα ….


ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΎΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΩΡΘΏΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ?
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΧΑΝΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΣΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ 2007 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ.

Διαβάστε τι απολογήθηκε O Νίκος Χανιάς για τις κατηγορίες που του αποδίδουν οι κύριοι του σεβαστού αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος http://poulata.blogspot.com/2009/08/o.htmlShare on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου