Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ίδρυση ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιά στην Κεφαλονιά!


Ο Ολυμπιακός Πειραιά ξεκινά στην Κεφαλονιά την δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου.
Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Κεφαλονιάς είναι υπό την αιγίδα του Ολυμπιακού Πειραιά με τεχνικό διευθυντή τον διάσημο τέως διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Αμανατίδη, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για το τεχνικό πρόγραμμα, την επιμόρφωση των προπονητών, αλλά και την επιλογή των ικανότερων παικτών που θα στελεχώσουν την ομάδα του Ολυμπιακού.

Τεχνικός σύμβουλος των ακαδημιών αποκλειστικά για την Κεφαλονιά, είναι
ο τέως αρχηγός της Γιουβέντους και ένας από τους πιο διάσημους Ιταλούς ποδοσφαιριστές ο Σέρτζιο Μπρίο, ο οποίος είναι εν δυνάμει μέλος του τεχνικού τιμ της Γιουβέντους. Ο Σέρτζιο Μπρίο, με την πλούσια εμπειρία του, θα προσφέρει στις ακαδημίες εκτός από την τεχνογνωσία του, αλλά και έναν σύνδεσμο με το καμπιονάτο!

Οι εγγραφές ξεκινούν την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και αφορούν παιδιά ηλικίας από 6 έως 16 χρονών (παμπαίδες, παίδες, έφηβους).
Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6973837383.

Στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα εγγραφούν στην ακαδημία, παρέχεται, εκτός των άλλων, αθλητικό υλικό, αλλά και - αν επιλεγούν - η δυνατότητα συμμετοχής με την ακαδημία της Κεφαλονιάς σε διεθνή τουρνουά, μαζί με τις πρώτες ομάδες παίδων και εφήβων του Ολυμπιακού.
Η πρώτη παρουσία της ακαδημίας του Ολυμπιακού εκτός νησιού, θα είναι η επίσκεψη στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» σε προσεχές εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά και η συμμετοχή το Πάσχα στο διεθνές τουρνουά της Δράμας εκεί που θα γίνει και η επιλογή για τους παίκτες που θα συμμετάσχουν με τις ακαδημίες του Ολυμπιακό στην καλοκαιρινή ευρωπαϊκή του τουρνέ.

Μία νέα σελίδα ανοίγει για το τοπικό ποδόσφαιρο στην Κεφαλονιά και τα νεαρά παιδιά του νησιού μας, που πλέον θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους και - γιατί όχι - να στελεχώσουν στο μέλλον την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιά.

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου