Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄- Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«ΜΑΧΕΣ» ΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ «ΟΥΡΑ» ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ» ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο «ΘΡΥΛΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΑΣΕ 3-1 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

- Σε αγώνα με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπυ ο Παλληξουριακός ήταν ο μεγάλος νικητής απέναντι στον «Θρύλο» με σκορ 3-1. Το παιχνίδι τα είχε όλα (γκολ, πέναλτι, δοκάρια, κίτρινες, κόκκινες κάρτες και τέσσερα τέρματα). Έτσι ο Παλληξουριακός πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή με τον αντίπαλο του και αναμένεται μεγάλη «μάχη» μέχρι το τέλος για την πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play offs.
- Μεγάλο διπλό για την Εικοσιμία στα Φαρακλάτα 2-0 τα Διλινάτα παρέμεινε στην τρίτη θέση και είναι πλέον με το ένα «πόδι» στα play offs.
Αντίθετα με τους γηπεδούχους που ακροβατούν σε τεντωμένο «σχοινί» σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους στην κατηγορία.
- «Αυτοκτόνησε» !!!!! η Πρόοδος στο Βαθύ. Μεγάλη νίκη για τα Ομαλά 2-1 που βλέπουν και πάλι τετράδα.
- «Άρωμα» παραμονής για την Ανωγή 3-0 στο ΔΑΚ Αργοστολίου τον ήδη καταδικασμένο με υποβιβασμό στην Β΄ κατηγορίας «Πάγκε».
- Με «όραμα» την τετράδα νίκη 2-0 το Πυργί τους Πρόννους στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αντίθετα για τους τυπικά γηπεδούχους «έσβησε» το όνειρο της συμμετοχής στα play offs.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΕΥΓΕΡΟΣ
ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ Α.Ο.Κ.Ι. – ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ



- Εύκολα ο Εύγερος νίκησε τον Οδυσσέα στα Φαρακλάτα 4-0 και τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο.
- Με νίκη 4-2 την Δόξα Διλινάτων στα Φαρακλάτα και μάλλον με επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, τερμάτισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις παραμένοντας στη κατηγορία η Α.Ε.Κ..
- Α.Ο.Κ.Ι. – Πυλαριακός 2-3 σε αγώνα κωμωδία και …… ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ !!!!!!!!

http://www.kefaloniaphotonews.gr/


Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου